12 april, 2009

Semester...

Åh.. jag skulle vilja åka till forna Jugoslavien på semester i sommar.. ingen som har ett billigt boende där att låna/hyra ut? Och en husbil så vi kan bo billigt i Smögen? Försöker få ner semesterkassan så att vi har råd att göra nåt extra i sommar. Åka utomlands eller kunna stanna lite längre i Smögen, utan att behöva våldgästa Anders o Kristina hela tiden. Och kanske köra över till Norge o stanna där nån natt :) Hade varit jättemysigt :)

3 kommentarer:

Pärlan sa...

Låter härligt med Smögen, tänker på räkor då:)
Ha en fortsatt Glad Påsk

linda sa...

ne har lagt ut väskor men har förlorat på de frakten var dyrare än folk vill betala så på tre aktioner förlora jag 20kr st. ångets så skor är inte lönt de kommer kosta mycket i frakt skall sälja allt sådant på loppis sälja de jag har ute sedan lägger jag ner de.. hehe

Vicki sa...

Vet inte vad du tänkt dig för priser utomlands. Fast man kan hitta rätt så billigt boende både med Sembo och fri ferrie. Om man nu bilar själv!! Vi sparar jätte mycket på att bila själv detta året.

Sedan har de även campingar där man kan hyra någon form av husvagn.(Fast det heter något annat) Då bilar du ner själv så hyr du husvagn när du kommer dit. Kan du också surfa runt bland sidor på nätet men tror även att du kan hitta någon via Sembo. Gå annars in på barnsemester där har jag kollat på boende på camping utomlands.

Händer det något i dag?

Vicki