22 januari, 2009

Äntligen...

börjar Jenny må bättre. Lite piggare o lite gladare. Nu har hon precis kommit ur duschen o står o fönar håret. Och innan dess så rensade hon ut i sin garderob o nu kommer Elicia få en hel del kläder :) En del kläder som vi köpte i Smögen, vill hon spara... hon längtar tills vi ska dit igen. Berättade att hon ibland plockar fram de kläderna o tittar på dem o längtar dit... (Alltså, det e kläder som hon redan vuxit ur)
Jag lovade att om hon fick röjt undan bland sina kläder, så ska vi kolla vad Maxi har på sin rea i morgon. Vet att dom bl a har jeans för 49 kr. Visserligen gillar hon inte jeans... men hon sa att hon ska bli bra på att använda jeans nu.
Sen på eftermiddan ska hon o Jan iväg o köpa gympaskor o benskydd... på lördag börjar hon ju på fotboll. Och eftersom Jan själv spelat fotboll.. så får han sköta den delen :)

I morgon kommer Lizette. På lördag ska hon spela innebandymatch i Gislöv, så då ska vi givetvis dit o kolla. Vet inte om hon åker hem efteråt eller om hon stannar till söndagen.
Egentligen skulle vi på Zalmas kalas, men det krockar med fotbollen. Men jag har lovat Jennifer att vi kommer en annan dag i stället.

Blir ingen dagens bild idag.... har inte "gidet"....

1 kommentar:

Vicki sa...

Så synd ni inte ska på Zalmas kalas. Ronja ska dit i morgon en stund och fira Zalma.

Så Lizette spelar innebandy?? Har hon gjort det länge?

Vicki