26 december, 2008

I dag e det en annan dag :)

Varit o handlat utan Jenny.. hon var med Jessica o handlade. Jan o jag körde först till Biltema o köpte lampa till min trasige blinkers o lite annat smått o gott. Sen till Valen, ÖB och Maxi.
Nu i kväll har jag städat o städat... diskat o tvättat. Jenny o jag kollade på Körslaget o käkade pizza (gratis e gott!), popcorn och drack läsk. Lite nötter slank oxå ner.
SEN började Jenny städa sin hörna i sovrummet. Hon har såna planer på hur hon ska ha det där, så i morgon blir det ev till Ikea.. dom ska ha en bra hylla på rean nu. Och hon måste ha nån form av hylla till alla sina böcker. Hon har köpt en del böcker när det varit bokrea... hon vill ju ha böcker med lite mer text numera... lättlästa böcker. Sen ska hon göra av med det mesta av sina leksaker, för hon leker inte med det längre. Allt som e helt ska säljas o för pengarna ska hon köpa fler böcker. Undras om hon e en blivande bok-o-man? Hoppas kan man ju alltid.

Nu börjar hon äntligen bli trött o det e hennes mamma oxå :) Så jag ska snart krypa ner i sängen till henne o så kommer väl Jan antaglien o hämtar oss på förmiddan :)

2 kommentarer:

Vicki sa...

Har ni varit hemma hos er i natt?

Amelia gillar också att läsa. Hon önskar sig böcker, är med i bokklubb mm. Fast hon går ofta till biblioteket och lånar böcker.

Brukar Jenny göra? Där han dem olika böcker en del är lättlästa om man precis lärt sig läsa.

Vad händer idag?

Vicki

Vicki sa...

Ronja är också med i Kråkesbokklubb. Den är helt underbar. Hon har varit med sedan hon var mindre så då började vi med dem böckerna men nu får hon dem för större barn.

Ska ni till Jan i kväll?

Ska försöka göra en uppdatering senare:-)

Ha det bra,vicki