18 oktober, 2007

Tjoho...

Äntligen har vi fått rätt på våra tv-kanaler. Träffade Eddie o han kom med ett förslag på hur jag skulle göra. Fattade inte riktigt vad han menade, men kollade i manualen.. o nu funkar det :) Någonlunda iaf... 1:an o 2:an segar o blir fulla av pixlar... vet inte om det e för att antennen på taket e gammal. När jag kollar statusen, så står det att det är dålig spänning. Men nu kan iaf Jessica se Idol i morgon.. o det e viktigast.

Jan överraskade oss i kväll o dök upp på simningen. Vet en liten tjej som blev jätteglad :)
Tyvärr kunde han inte stanna tills det var slut, för han skulle iväg o träna sen... men förhoppningsvis så åker vi dit i morgon kväll o då får hon träffa honom ännu mer.

På lördag ska vi på fest... Jimmy fyllde 20 förra veckan o ska ha kalas. På söndag e vi bjudna på middag hos svärmor. Jenny ska göra en fin teckning o ett kort till henne. Så det e full aktivitet hela helgen. Jenny ville sova hos Lizette, men jag tror det får bli en annan gång... hon vill ju med till Jans mamma o det blir så stressigt annars, om vi först ska hämta henne i Staffanstorp.

1 kommentar:

Anonym sa...

Är du sjukskriven igen eller du jobbar?

Ska Jimmy fixa till sin fest själv hemma hos sig?

Brukar Jenny sova hos Lizette? Lizettes pappa verkar vara väldigt snäll när han låter dem sova över där. Jessika brukar väl också sova där?

Ha det bra,Vicki