06 december, 2007

Så där...

nu funkar bredbandet som det ska igen. Troligtvis var det modemet som krånglade. Teknikern var här i över en timme. Först trodde han att det var kablarna utifrån in i jacket som var trasiga, men till slut kom han fram till att det var modemet. Han hade ett nytt med sig o nu har det funkat sen han körde. Får hoppas att det håller i sig :)

Simningen gick bra som vanligt. Eftersom det var avslutning så bjöds det på saft o pepparkakor o sen fick barnen varsitt diplom, så nu får väl Jan ta o köpa en ram till *s*
Fick även tiderna för vårterminen.. blir en timme tidigare. Lämnade det som önskemål, så att Jan har möjlighet att följa med o sitta hela tiden. Jenny frågade honom innan idag om han inte kunde följa med... o det kunde han. Och eftersom han inte hade nån träning i kväll, så stannade han hela tiden.

Nu ligger Tusse i mitt knä o gör allt för att påkalla min uppmärksamhet *s* Han tröttnade på att Tippex försökte para sig med honom när han låg i soffan *s* Så nu får vi väl ta o kastrera Tippex oxå.. problemet e att vi inte vet hur gammal han är o veterinären utför ingen kastrering på katter under 6 mån... o frågan e om han e så gammal än.

Nej.. nu kallar sängen. Ska jobba i morgon o troligtvis på lördag oxå.

Inga kommentarer: