10 februari, 2007

Lördag

När Jenny vaknade i morse, så var hon dubbelt så prickig som när hon somnade i går kväll. Det har börjat att klia, men hon vägrar klia.. trots det kliar så hon nästan gråter. Men det går fort över, men var o köpte kylbalsam för säkerhets skull. Hon har fått några prickar mellan skinkorna o det är mest dom som kliar. Funkar hyfsat bra att badda på potatismjöl oxå.
Vi har varit o handlat lite i dag... Jan o jag fick gå i skift när vi skulle handla. Men det funkade bra. Vi hade tänkt fritera kyckling i kväll o ha ris o sötsur sås till det :) Ska sen ha friterade bananer med glass till efterrätt :)

Jenny vaknade först i morse.. tittade lite på tv o sen gick jag upp. Efter en kopp kaffe så satte vi oss o pysslade en stund. Efter ett tag så väckte vi Jan.. han hade inte hört oss pyssla, mm, trots att Jenny sjöng för glatta livet *s*

Träffade min hyresvärd i dag... han kommer hit på onsdag morgon o ska byta ytterdörr. Han håller på o renovera trapphuset, så då passar inte vår fula dörr in där... vi har den sämsta dörren i hela huset. Grannen där nere ska oxå få ny dörr, trots att hon redan har en fin. Sa till honom om torktumlaren, så han tittar på den på onsdag. Hoppas vi får en ny o det snart.. likaså diskmaskin.

Nu ska jag städa... säger Jenny *s*

1 kommentar:

Anonym sa...

Är ni hemma hos Jan i helgen?

Är det en vanlig fritös ni har när ni gör friterad banan?

Vicki