07 februari, 2007

Aktiv dag...

Efter att ha lämnat Jenny hos dagmamman, så körde jag bara snabbt hem om o hämtade Jessica o sen körde vi till Pia. Stannade till på AG´s o handlade frallor. Skulle fika hos Pia, hälsosammare med frallor än med kakor *s*
Blev en trevlig stund hos Pia.. inte setts på nån månad, så vi hade mkt att prata om o vi satt där i nästan två timmar. Hon kommer hit o hälsar på en dag :-)

Sen körde Jessica o jag o kollade upp vad en arbetsyta till min pysselhörna skulle kosta på Optimera. Killen där sa att han kunde såga till en i just de mått jag ville ha o priset var bara några tior, så jag slog till. Bestämde att jag skulle hämta den lite senare, då han inte hade tid att såga just då o jag hade ju en till tid att passa.
Så Jessica o jag körde till Ove o fikade. Ove hade handlat kakor, trots vi bestämt att vi inte skulle ha några kakor *s* Jaja, dom slank ner ändå *s* Stannade bara en timme, då jag skulle hämta Jenny sen o ville hem om först. Hämtade skivan på Optimera, tankade o sen hem.

Efter att ha hämtat Jenny så var det dax för utvecklingssamtal med Pontus. Jan var redan där när vi kom. Allt gick som det var väntat... allt var dock nytt för Jan, då han inte varit med innan. Men han tyckte det var jätteintressant o frågade en massa o kom med idéer.

Nu har vi ätit middag.. blev Risotto i dag.. väldigt mumsigt :-)
Och sen har jag börjat göra i ordning i sovrummet där jag ska ha min pysselhörna. Ska bara köpa nån liten sak till, sen e det perfekt. Men det går att använda nu utan problem.

Kanske, kanske.. så börjar vattenkopporna ploppa upp nu.. Jenny har fått några prickar, men har vi otur, så e det bara värmeplitor. Men hon har fler nu än vad hon hade för några timmar sedan o hon e inte riktigt på humör, fast feber har hon inte.
Hon ville inte prata med sin pappa när han ringde, men jag fick i stort sett tvinga henne. Hon sa det redan innan han ringde. Vad ska man göra? Om jag säger att hon inte vill prata, så blir han sur... Bättre hon får säga det till honom själv.
Nu ska jag iaf strax ta o natta det lilla trollet. I morgon eftermiddag/kväll så ska vi lämna tillbaka det andra marsvinet. Och innan dess måste jag bara honom.. Haha.. jag har aldrig badat ett marsvin förut *asg*

1 kommentar:

Vicki sa...

Har ni passat ett marsvin?

Här är det ok. Varit hemma idag eftersom Ronja hade hög feber i natt men varit feberfri under dagen. Fast nu har Amelia feber,så på henne får vi se om det blir vattenkoppar av det hela.

Blev det vattenkoppar på Jenny?
Är hon hos sin pappa varannan helg?

Har Jessika varit ledig idag eller hon går inte i skolan?

Ha det bra,Vicki