19 mars, 2009

Vilken eftermiddag....

Jessica ringer o gråter så det inte går att höra vad hon säger. Till slut lyckas jag förstå att katterna har vält hamsterburen o smakat lite på den ene hamstern... den andre e borta :( När Pontus sen kommer hem så hjälps dom åt att röja undan lite efter katternas framfart, men dom hittar inte den andre hamstern.
Jenny blev såklart jätteledsen o ville hem direkt, ville inte alls med på Maxi. Så Jan o jag körde hem henne så hon kunde hjälpa till o leta medans vi körde o handlade. Efter en stund ringer Jenny o berättar att dom hittat hamstern, som gömt sig i en låda o nu var i säkert förvar i buren :) Redan innan hade hon pratat med Jan om att hon hittade hamstern levande, så skulle den få bo hos Jan ett tag... så vi får väl se om den ska flytta dit, iaf tillfälligt.

Fått ringt veterinär i dag o på onsdag ska Tarzan kastreras o Tikis steriliseras. Ska bli skönt att bli av med jamande här o måste göra det innan han börjar kissa där han inte får kissa.

I morgon har jag nog en date med Patrik på lunchen.. får se vad vi ska äta för gott :) Gissar på att den blir en Dallasburgare för 30 kr.

Inga kommentarer: