22 mars, 2009

Vellingeblomman

Har varit en "jobbig" natt. Somnade först på soffan.. sov en timme. Vaknade för det var varmt o sen kunde jag inte somna om. Tog o bäddade till töserna i vardagsrummet o fick bäddat ner dom igen. Hann precis i säng, sen började hamstern springa i hjulet... o då vaknade töserna. Upp o tog ut hjulet ur buren o Jenny följde med mig in i sängen. Jag kunde inte somna o bestämde mig för att gå upp o sätta mig vid datorn en stund. Kollade på Jenny, som krupit in till Jan o lagt armen om honom :) Hade tagit ett foto, om jag inte vetat att blixten skulle väckt dom.
Jag satte mig en stund vid datorn o sen la jag mig på Jennys madrass på golvet o somnade, då var klockan runt 4.30. Vid 8 väckte Jenny mig, så då gick jag in i sängen o la mig... sov till 10.20.

Efter frukost gjorde vi oss i ordning för att köra till Vellingeblomman. Lizette mådde inte bra o hade huvudvärk, så hon stannade hemma i Jans lägenhet. Att vi körde till Vellingeblomman, var mest för att dom sålde billig kattsand denna helgen. Passade även på att kolla påskutställningen o djuren :)
Dagens bild 090322
När vi kom hem till Jan så tog vi en kopp kaffe, innan vi andra gjorde oss i ordning för att köra hem Lizette.
Tillbaka i Trelleborg så var det dags för dammsugning av bilen. Tog o tvättade den oxå + putsade rutorna invändigt.
Nu har jag bytat alla kattsand i kattlådan o gått ut med soporna. Håller på o gör middag till jobbet i morgon... pommes o kotlett :)
Dennis har precis varit lämnat av Pontus o en jäkla massa datagrejor. Nu ska han få undan det o jag ska bli klar med tvätten.

Inga kommentarer: