14 mars, 2007

Filmstjärna

Jessica ska bli "filmstjärna"... eller tv-kändis eller nåt *s* Tydligen var det en tävling på Lunarstorm som hon deltog i... o i dag ringde dom o sa att hon blivit uttagen. Det ska göras en reklamfilm som ska visas på bio o tv. Gissa om hon e stirrig? Jagar nu en videokamera, för hon ska filma en snutt o skicka in. Tyvärr tar vår digitalkamera inte tillräckligt bra filmer, pratade med reklambyrån innan o dom ville helst ha lite bättre kvalité.. men kan vi inte ordna det, så får det gå ändå.

Jenny o jag var hos Jan innan o tog en fika när vi lämnade tillbaka hans bil. Jenny blev sugen på ett bad, så det var bara till att stoppa henne i plurret. Hon dök o hade sig.. fick låna simglasögon o hade jättekul. Fick tvinga upp henne när mamma sen skulle komma o hämta oss.
Nu håller jag på o tvättar hennes kudde.. ska sen gå o lämna den till Maria, så tumlar hon den en liten stund, så den blir torr. Vi har ju inte fått nån ny tumlare än... pratade med Krister igår o han hade glömt bort det :( Förhoppningsvis så kommer han med den i helgen, men det kan lika gärna dröja flera veckor :(

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så roligt för henne att hon ska bli "filnstjärna". Är det något hon vill,läser till?

Jag visste inte att dem hade sådan tävlingar på lunastorm. Fast jag är inte heller där inne.

Ha det bra,Vicki

Anonym sa...

Vilken bra hyresvärd... som "glömmer" bort såna saker.. men ja känner igen detta... både från Hylte och Värmland..

Häftigt för tjejen... :o))

Ha dé bäst.. å än en gång... GRATTIS på din namnsdag.. // Annelie