25 november, 2009

Hårfärgning...

Pontus o jag håller på o färgar håret :) Jag - rött, Pontus - svart. Men jag ska ta lite av det svarta o färga underhåret i nacken (med Jessicas hjälp). Allt för att pigga upp mig... känner mig lite halvkassig nu... det e så jäkla rörigt på jobb...tar all energi från mig just nu. Almedina e sjukskriven till 19/1, så jag får jobba själv ett tag till... hinner inte med allt som ska hinnas med.. men inte ska jag få nån hjälp... bara Jan när det behövs.

I går kväll var jag TRÖTT!! La mig i soffan vid 19-tiden o kollade tv... kl 21 orkade jag inte mer.. masade mig bort till sängen för att VILA en stund.. vilket blev till 5.15 i morse *s* I dag har jag varit hyfsat pigg.. o e det fortfarande.

I kväll har Jan varit o vaccinerat sig o sen stack vi o handlade. Faktiskt var jag inne en sväng på Valen oxå.. o när jag gick förbi Lindex så såg jag att dom hade nån rea... Olika plagg varje dag i en vecka... I dag var det tuffa tights för 79:50 kr.. ord. pris 199 kr. Så det blev två par (olika) till mig. Nu ska jag strax kolla igenom garderoben för att se vad jag kan ha till dom... :)
Hittade även en jättefin klänning :) 350 kr kostar den. Sa till Jan att jag önskar mig den o han sa: "Köp den! Du får den av mig. Jag hade tänkt på nåt annat :)"
Nu vill jag givetvis inte ha klänningen längre... för jag vill ha det som han tänkt på... o som jag inte har en susning om vad det är *s* Tänk om det e nåt jättefint?? Han sa bara att det var dyrt. Kanske en utlandssemester? Åh, det hade varit underbart :) Men å andra sidan så kan det ju vara en staty till uteplatsen.. o det e inget jag direkt känner att jag vill ha *s* Då e ju en klänning bättre :)

Nej, nu ska jag gå o skölja av hårfärgen, starta diskmaskinen o skicka ut Pontus med soporna.

1 kommentar:

Annelie sa...

Hahahaha,, ja du det är till att ha problem med sina julklappar.
Finns ju massor man vill ha,, men allt man vill ha är ju sååå jäkla dyrt.. :o((

Ha det bäst.. // Annelie