22 oktober, 2008

Skolfoto

Jennys skolfoton kom idag + skolkatalogen. Gissa vem som blev överlycklig?! :) Hon har suttit i timmar o tittat på de olika klasserna o sånt.
Nu ska vi snart köra till Jan o sen ner till Bilpartner. Övervägde ett kort tag att sova hos Jan i natt, ifall vi e hemma sent, men kände sen att jag vill sova hemma. Jenny blev dock sur, då hon vill va hos Jan i natt, så jag har fått muta henne med att vi ska pyssla i morgon :) Hon ska vara hemma i morgon oxå, men på fredag får hon gå i skolan, då dom ska ha kalas för oktoberbarnen o hon e ju ett av dem.

2 kommentarer:

Vicki sa...

Så bra hon blev på foto!!

Har hennes feber gått över?

Nä, det blir ingen flytt till Trelleborg. Vi trivs i Bara och alla kan ju inte flytta bara för att Hampus bestämt sig för att spela boll där nere.

Vi får ju se hur det går för honom det är ju tuffare i TFF. Är dem för många så "rensar" dem ut och då vet man inte om han tar en plats. Fast han ska testa någon vecka nu till att börja med.

Sedan så kör Jonas honom så ofta det går för att han ska slippa pendla på kvällen skulle det knipa bor Jonas brossa i Trelleborg.

Var det du eller Jan som vabba idag?

Ha det bra,Vicki

Unknown sa...

vilken sötis!!!