10 februari, 2008

Tippex?

Nej... men en katt Pontus hittade o som han tog med hem. Full av skabb i öronen o full av olja. Pontus o Stefan tog o badade honom o fixade hans öron. Frågade sen på Ica o dom visste vem som äger honom. Men ägarna bryr sig inte... det e utekatt som dom helst inte vill ha. Så ägaren till affären har nu tagit hand om honom i stället. Visst ville ungarna ha honom, men vi ska inte ha fler katter.. har så det räcker o blir över. Nu ska Jan eventuellt ta Tequila ett tag o då blir jag jätteglad. Hon gillar inte de andra katterna.. hon vill vara ensam. Och så e hon den ende som inte äter o välter blommor... o Jan har en massa fina blommor, som han givetvis e rädd om.

Jenny e hämtad.. hon o Lizette har bråkat en hel del i dag :( Lär dröja innan dom ses igen, känns det som.
Och Jessica o Pontus rök ihop så fort vi kom innanför dörren... så jag har just suttit o gråtit för Jan i telefon.

Nu längtar jag bara till lördag när vi ska åka på kryssning :-) Ska bli så skönt! Vi har pratat lite i helgen om vad vi ska göra på hemresan... gå runt o titta... ev så finns det bassäng där, så vi ska ta med oss badkläderna :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Var ska alla barnen vara i helgen när ni ska iväg?
Brukar inte Lizette vara hos dig varannan helg?

Har ni börjat att planera inför sommaren när ni ska ha semester? och om ni skulle åka till Smögen igen?

Amelia och Hampus bråkar också en del mellan varven här. Amelia är en retsticka och Hampus har inte det tålamodet. Han ska åka till Spanien med en kompis till helgen och det tycker han ska bli skönt.

Jobbar du idag?

Ha det bra,Vicki