25 november, 2007

Söndag

o det har varit en pissig helg o jag mår skit! Dom jäkla tabletterna verkar inte som dom borde :( Pallar inte ringa läkaren o tjafsa igen.. o kuratorn som sagt att jag e frisk. Pyttsan!

Haft polisen här för en stund sedan... En kille som hotat Pontus en längre tid o försökt tvinga pengar av honom, har stått o bankat på dörren här i kväll. Jag öppnade dörren dom första gångerna o pratade med honom, men det hjälpte inte. Pontus var skiträdd o till slut ringde han polisen. Han har anmält honom för olaga hot tidigare, då han stått o väntat när Pontus kommit från skolan o hotat honom. Risken e att det blir värre nu, då killens föräldrar inte e av den mysiga sorten, om man säger så. Men vad ska man göra?

Jenny ligger i soffan o jag hoppas på att hon somnar snart... hon vägrade gå in i sängen, så detta blev en nödlösning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad är det för en kille som håller på att bankar på dörren när du är hemma? Bryr han sig inte när du säger till honom heller? Då får du ha koll på honom så han inte blir dum mot Pontus nu om du tror att det bli värre.

Du överlever nog att inte komma till Ullared. Fast har du mycket att handla så tjänar du på att åka dit. Du tjänar in så mycket på kläder,strumpor och vantar mm. Även om man handlar andra saker. Tröjor till Ronja från 34kr och dem är fina och bra kvalite.

Ha det bra,Vicki