26 juni, 2009

Åter till det normala...

Äntligen är allt som vanligt igen... Äntligen börjar saker o ting kännas bättre.

I går kväll fick jag en jättefin dammsugare av Jan *puss* Vi var på MediaMarkt och handlade lite :) Blev även en dammsugare o en mp3-spelare till Jan. Där sprang vi på Lizette, som var med sin pappa o köpte en laptop till henne.
Nu är hon här o jag har hjälpt henne att installera windows, lägga in virusprogram o komma ut på nätet.

Jenny har varit hos sin pappa några timmar i eftermiddags... o när hon kommer hem så är hon sur, vrång och bråkig. Vet inte vad som hänt, men det var inte den lilla mysiga flicka som hon annars är, som jag fick tillbaka. Får ta upp det nästa vecka... så här ska det inte va´! Nu har hon iaf kommit ner i varv... lekt lite med Lizette o sitter nu i soffan o sjunger.

I morgon hoppas vi att det är riktigt härligt sommarväder... då blir det stranden :) Sen blir det troligtvis en liten sväng på Vångafesten, så barnen får åka lite karusell o jag får äta en god köttfärspirog :)

2 kommentarer:

linda sa...

jodå lite nervöst, men mest stressigt och jobbigt juggar har förmåga att ändra saker i sista sekund och klydda till allt så måste göra om massa nu i sista sekund så smått iriterad och arg haha. hur är det med dig då?

Vicki sa...

Har ni haft en trevlig helg?

Vicki