17 mars, 2008

Usch o fy...

vilket väder vi haft idag. Om snön ändå hade lagt sig o det inte hade blåst... Fick MMS från Tina... minst 1 dm snö har dom.

På tal om Tina... blev nyss bestämt att vi ska köra dit när Smilla ska döpas :) Ska bli jättekul! Tre barn o Jan ska med o som det ser ut nu, så ska vi sova där två nätter.

Dagens middag e avklarad... i dag blev det makaroner o stekt falukorv... gudagott :) Vi har det alldeles för sällan... kanske en gång i månaden.

Snart e det ju påsk... Jenny ska fira hos sin pappa... Jessica hos Lizette, o Pontus med mig o Jan. Hade först tänkt göra Janssons frestelse... men eftersom det bara e jag som äter det, så köper vi en färdig i stället. Bättre att lägga tiden på att tillaga nåt annat i stället till oss alla... köttbullar kanske.

Josefine fyller 15 år i morgon. Pratat lite om att vi ska åka o överraska henne, men så har vi ju badhuset. Men kanske kan vi göra bägge delar, om vi kortar ner besöket på badhuset lite. Jenny vill jättegärna åka till Josefine... enda hon pratat om hela kvällen nu :) Pontus vill oxå med dit... men det e för att han e lite förtjust i henne :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är Josefin?

Vilka barn ska med dig till Tina på barndop? Vill inte alla följa med? När ska dem ha dop?

Morgan och Emmelie ska ha dop för Axel den 27april. Så man får kolla in vad man ska ha för kläder.

Ha det bra i stormen

Vicki

Anonym sa...

Är du ledig på alla röda dagar? Eller du jobbar under påsk?

Dem varnar för mer oväder under påsken fram för allt mellan fredag och lördag om det nu stämmer.

Ha det bra,Vicki