08 augusti, 2007

Onsdag

Lite irriterad på min kära kollega. I tre dagar när hon klagat över att vi inte hinner med o att vi behöver vara flera, så har jag sagt att Jessica kan hjälpa oss. Men det har hon inte ens svarat på. Så idag sa hon plötsligt:"Jamen, Jessica kan ju hjälpa oss... hon har ju gjort det förut, så hon kan det." Hallå!!!!
Så Jessica har hjälpt oss idag o ska göra det även i morgon.
Sen så fick vi besked om att högste chefen ville se oss två på sitt kontor kl 15.15... *ruggigt* Gick upp där o då började han berätta om hur dåligt det går för företaget... att kunderna klagar på dåligt utförda jobb. Så ska dom börja med stickprovskontroller... 15% av bilarna varje dag ska slumpmässigt kollas. Och han ville ha vår hjälp. Och det för att våra förmän rekommenderat oss, att vi e duktiga o noggranna o sköter vårt arbete perfekt :) Eftersom vi redan har mkt att göra, så skulle vi inte ha huvudansvaret, utan det ska en annan tjej ha (han vill bara ha tjejer till det, för dom e noggrannare), men vi ska hjälpa henne. Och när hon är ledig eller sjuk så ska vi sköta hela biten. Detta en en stor grej... det ska skrivas statistik o redovisas, o får ett specialgjort program just för detta.
Vi gick med på att göra det... vet dock inte än när det börjar, men det ska vara i denna månaden. Fast vi glömde be om löneförhöjning :(

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju synd att du glömde be om löneförhöjning för detta måste vara ett lönelyft. Det blir ett större ansvar. Har du redan en bra lön?

Ha det bra,Vicki

Nancy sa...

Hej!

Snygg bakis!
Såg att räknaren inte funkar, du har nog glömt att lägga in registreringskoden.

Ha det bra!
Nancy