15 augusti, 2007

I dag...

så har det inte blivit så mycket filande på solbrännan *s* Mest regnat.. slutade lagom tills vi slutade jobbet *blä* Och världens skitjobb har jag haft... bara gått o platsmarkerat bilar, vilket inte e ett dugg kul när det regnar. Varje bil har en streckkod som vi scannar in.. men när det regnar, så går inte alla in, utan då måste man knappa in dem för hand.

Varit o hämtat bilen... det var tack o lov bara det felet o det var inga större problem att åtgärda. Jan var med o han stod länge o pratade där. Körde sen o handlade på Maxi o avslutade med en fika hos Jan.

Tog kisarna med hem, nu ska dom vara här några dagar. Funkar jättebra att ha delad vårdnad, även om vissa skrattar åt oss *s* Andra skaffar barn tillsammans, vi skaffar katter :-)

Jenny var så kramig o kelig...

Hon hade gjort ett hjärta hos dagmamman o skrivit Jan i det, o det fick han av henne i kväll. Och hon sa att hon vill sova där en natt utan att jag e med, och så vill hon ha kläder där, så hon slipper bära dom fram o tillbaka *s* Jaja, vi får väl se vad vi kan åstadkomma :-)

Som det ser ut nu, så ska vi jobba på lördag. Ja, inte Jessica, hon slutar där på fredag.

Åh, vad jag längtar tillbaka till Smögen :) Varför e det så långt tills nästa sommar?

1 kommentar:

Vicki sa...

Har du och Jan planer på att flytta ihop?


Vicki