29 april, 2008

Tisdag

Skönt att det e kort vecka.. Gick till lunch idag, skulle på möte i Trelleborg. Jenny har varit hemma med Jessica. Dom tog bussen till Trelle, gick upp till Jan (sjuk) och hämtade/lämnade grejor, gick o åt glass o sen mötte upp mormor, som skulle passa Jenny en timme när Jessica var i skolan. Jag hämtade sen Jenny o hon fick följa med på mötet.

Efteråt hämtade vi Jessica o sen var vi på Valen o köpte vårjacka till Jenny. Och där på Valen trodde jag att jag skulle smälla av... Pingstafton ska dom ha nåt bröllopjippo där... Trodde ett bröllop var mellan två personer o deras närmaste... inte en öppen inbjudan till hela Trelleborgs kommun. Vem kan ens komma på en sån här idé? (recis som Lotta Engbergs bröllopsprogram för 100 år sedan. Folk som bara var ute efter att komma billigare undan med bröllopet.)
Och att det e nån som en del av läsarna här känner till, gör det hela lite lustigare. Jag frågade Jan om vi skulle gå dit o titta, men vi åker nog till Jägersro i stället o tittar på Bananer i Pyjamas :)

Jenny har just kräkt ner hela min säng. Troligtvis pga hosta, men får ju se hur natten blir. Nu e hon iaf duschad, lakanen e bytade o de gamla ligger i tvättmaskinen.
Hon har inte alls visat några tecken på att vara sjuk innan. Vi har varit o simmat och hon har busat med Tikis hos Jan.

I morgon kväll ska vi fira Valborg på Trelleborgen som vanligt. Sen blir det tårta hos Jan, som vanligt. Vi sover där o så då troligtvis till Jägersro på torsdag :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här blir det en rätt så lugn valborg. Mamma och pappa ska komma på midda sedan på kvällen ska vi gå på bålet om det inte är allt för dåligt väder.

Bröllop på valen? Har Lotta Engberg gift sig på ett köpcentra?

Vad är det för speciellt på Jägers till pingst eftersom ni skulle se bananer i pyjamas där?

Blir det lite god mat i kväll?
Är det bål i Trelleborg?

Ha en bra valborg

Vicki

Anonym sa...

Ok, då är det på gentlemannadagen som bananer i pyjamas är. Vi får se om vi ska en sväng dit blir nog inte så för Jonas och Amelia har planerat annat.

Ja,ja då vet jag vilket program du menar med Lotta.

Ha det bra,Vicki