20 oktober, 2011

Torsdag...

Varit på näst sista kursdagen på BAM-kursen idag. Var på studiebesök på Din Bil (Audi) och det var rätt intressant. Visserligen har jag en del vana av nya bilar, jue.. men kul att se ett annat märke :) Efteråt körde jag till Biltema o köpte torkarblad till bilen... var välbehövligt! Ja, inte att komma till Biltema, men att köpa torkarblad, haha.

I tisdags var det sista gången på buggkursen... blir inte att vi går fortsättningskursen.. känner att det e bättre att vi lär oss behärska det vi hittills lärt oss (o det e en hel del) innan vi ger oss på att lära oss ännu mer. Kanske nästa höst... får väl se då. Nu behöver vi mest öva för att hålla igång det :) Likaså foxstroten..
Jenny var med på buggen.. o på fridansen så fick hon uppträda med orkestern :) Det tyckte hon var både jobbigt, nervöst o kul :) Ska lägga upp en video vid ett annat tillfälle :)

I fredags var vi ute med jobb.. först käkade på Horizont, sen bowlade vi. Avslutade på A9. Trevligt som bara den. Gjorde av med 100 kr på hela kvällen, inte illa pinkat, eller hur?

Nepp.. nu börjar det bli dax för kudden.. Natti...

Inga kommentarer: